Amaraen Finder for you to find

corina chiriac varsta

related results about 12.

Biografie Corina Chiriac - Bestmusic.ro

1979 • Corina Chiriac este protagonista show-ului TV „Eu sunt Corina” (regia Tudor Vornicu). • Reprezinta Romania la Festivalul International al filmelor de televiziune de la Montreux, Elevetia, cu emisiunea de 60 de minute „Eu sunt Corina”, regizata de Tudor Vornicu, alaturi de Gheorghe Zamfir.
http://www.bestmusic.ro/corina-chiriac/biografie-corina-chiriac

corina chiriac - YouTube

Corina Chiriac - Cântec pentru Ioana Radu (Sala Radio, 17 februarie 1987) - Duration: 5 minutes, 1 second.
https://www.youtube.com/user/eusuntcorina

Fostul soţ al Corinei Chiriac: "Era soţia perfectă ...

„Corina era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul …
https://www.libertatea.ro/ultima-ora/fostul-sot-al-corinei-chiriac...

Corina Chiriac - La vârsta mea - YouTube

Oct 25, 2014 · Muzica: Nicolae Caragia; Text: Corina Chiriac. Piesa este de pe albumu... Skip ... La varsta mea; Artist Corina Chiriac; Album O rochie de mireasa;
https://www.youtube.com/watch?v=wY-pIO5Gfu8

Adevărul despre boala gravă de care suferă Corina Chiriac ...

La vârsta de 65 de ani, Corina chiriac trece prin momente greu de imaginat. Artista a aflat de la medici că are o boală gravă şi că tratamentul medicamentos nu mai poate face faţă. Cântăreața suferă din cauza suprasolicitării asupra corzilor vocale și s-a trezit și cu niște noduli în acea zonă.
https://b1.ro/stiri/monden/adevarul-despre-boala-grava-de-care...

De ce a rămas singură Corina Chiriac până la 66 de ani | …

Corina Chiriac, o carieră de succes! Cântăreață de muzică ușoară, compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni de televiziune și actriță, Corina Chiriac este una dintre artistele de la noi cu cel mai mare succes, în special în anii '70 și '80.
https://www.click.ro/vedete/romanesti/de-ce-ramas-singura-corina...

CORINA CHIRIAC are probleme medicale GRAVE, dar …

La 65 de ani Corina Chiriac se bucură de noul album lansat, dar şi de forma în care se află. Vedeta a slăbit mai mult kilograme şi e într-o …
http://www.romaniatv.net/corina-chiriac-trebuie-sa-se-opereze-la-corzile...

Drama neştiută. De ce a rămas singură Corina Chiriac

De ce a rămas singură Corina Chiriac până la 66 de ani A fost diva incontestabilă a anilor '80 iar frumsețea și senzualitatea au fost direct proporționale cu talentul.
https://www.realitatea.net/drama-nestiuta-de-ce-a-ramas-singura...

Corina Chiriac - Wikipedia

Corina Chiriac participă la participă cea de-a VIII-a ediție a concursului „Melodii ’86” cu melodiile „Nu mă uita de tot” (Vasile Veselovschi - laureat), „Nu” (Vasile Veselovschi), „O clipă de sinceritate” (Ion Cristinoiu - laureat) și „Și ieri, și azi, și mâine” (H. Moculescu - laureat). În prima seară a concursului, Corina susține un recital.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Corina_Chiriac

La 67 de ani,Corina Chiriac nu are soț sau copii. De ce …

Corina Chiriac s-a făcut remarcată nu doar prin talentul său, ci și prin aspectul său fizic. Astfel, datorită frumuseții și senzualității sale, ea a cucerit multe inimi. S-a bucurat de împliniri în dragoste, dar a avut parte și de decepții.
http://stiriactuale.net/la-67-de-anicorina-chiriac-nu-are-sot-sau-copii...